20 ene 2009, 21:28

Три години 

  Poesía » De amor
818 0 4

Спомням си, когато те видях,

сякаш ангел аз съзрях.

Да, тогава вечерта

под лунна светлина.

 

Влюбих се, всичко изглеждаше лесно,

но срамежлив бях и не разкрих ти сърцето си бесно.

Бе готово то всичко да ти даде,

независимо какво ще се опита да го спре.

 

Сега, три години след това,

разбрах, истинска е любовта.

момичета доста минаха през живота мой,

но оставам вечно само твой.

 

Обичам те, искам да го разбереш,

нека се отдадем на своя копнеж

да бъдем заедно аз и ти,

защото без теб не съм аз, разбери!

© Иван Батев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много сте критични, ..добре се справя момчето, все пак е на 17!
  • Първия стих е написан в един стил, втория е в друг и не се е получило особенно положителна картина.Сега се накъсва ритъма.Може да го поправиш, ако искаш да усъвършенстваш писателските си способи.
  • олелей...
  • лесно-бесно...
Propuestas
: ??:??