* * *
Една млада жена
къпе гъвкави форми в кръвта ми.
Една млада жена се усмихна –
и аз се препънах.
* * *
Щастие.
Да седнеш и да мислиш.
Да седнеш и да пишеш стихове.
За никого.
За нищо.
* * *
Ела в стиха.
Ела във моя празник.
Ще ти дам ключа от тъмнината.
Влез.
Вземи очите ми – погледай.
Вземи устата ми – разказвай.
Вземи душата ми – запей.
© Райчо Русев Todos los derechos reservados