2 oct 2015, 7:49

Триединство 

  Poesía » De amor
549 0 0

Триединство
ReмаТе

 

Какво си ти за мен
- чудна галактика,
необятна вселена
или мистично небе?

Жена си и майка -
сълза от очите ми,
а в ръката блести
къдрокосо дете.

 

© Людмил Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??