2.10.2015 г., 7:49 ч.

Триединство 

  Поезия » Любовна
543 0 0

Триединство
ReмаТе

 

Какво си ти за мен
- чудна галактика,
необятна вселена
или мистично небе?

Жена си и майка -
сълза от очите ми,
а в ръката блести
къдрокосо дете.

 

© Людмил Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??