11 ago 2011, 20:33

Триолет - 2 

  Poesía » De amor
666 0 6

 

 

Горят дърветата на тъжната поляна,

а нас отдавна няма ни - отдавна

не си ме виждал весела, засмяна.

Горят дърветата на тъжната поляна.

 

Само страстта безп(л)ътна е голяма,

а овъглената мечта е магистрална.

Горят дърветата на тъжната поляна,

а нас отдавна няма ни, отдавна…

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??