11 авг. 2011 г., 20:33

Триолет - 2 

  Поэзия » Любовная
668 0 6

 

 

Горят дърветата на тъжната поляна,

а нас отдавна няма ни - отдавна

не си ме виждал весела, засмяна.

Горят дърветата на тъжната поляна.

 

Само страстта безп(л)ътна е голяма,

а овъглената мечта е магистрална.

Горят дърветата на тъжната поляна,

а нас отдавна няма ни, отдавна…

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??