1 feb 2009, 10:58

Триптих за Майстора 

  Poesía » Otra
1124 0 20

 

                                                          ***

 

                                                         Очи

                                                 два мощни лъча

                                                    проникнали

                                                     в безкрая.

 

                                                        Душа

                                                 кристалночиста

                                                     поникнала

                                                       във рая...

 

 

                                                          ***

 

                                          Слънчев щрих. Божествен цвят.

                                          Багри. Музика. Човечност.

                                          Нежна тръпка. Порив свят

                                          към хармония и вечност.

 

 

                                                         ***

 

                                          Ангел - чудотворец

                                          мина през света.

 

                                          Живота

                                               оцвети

                                                     с прелестна дъга.

                              

                                          Доброто

                                               освети

                                                    с жива светлина.

 

                                           Ангел - миротворец

                                           ни сроди с Духа...

                                     

 

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??