***
Очи
два мощни лъча
проникнали
в безкрая.
Душа
кристалночиста
поникнала
във рая...
***
Слънчев щрих. Божествен цвят.
Багри. Музика. Човечност.
Нежна тръпка. Порив свят
към хармония и вечност.
***
Ангел - чудотворец
мина през света.
Живота
оцвети
с прелестна дъга.
Доброто
освети
с жива светлина.
Ангел - миротворец
ни сроди с Духа...
© Вилдан Сефер Все права защищены