25 jul 2009, 8:12

Триптих за мама 

  Poesía » Otra
1252 0 34

 

* * *

 

Чакам те

         да влезеш

               с тихи стъпки

                               във съня.

 

Идваш ти

         неземна

               и безсмъртна

                               във стиха...

 

 

 

* * *

 

Как ми липсват само,

майчице добра,

силното ти рамо,

мъдрите слова,

ведрата усмивка,

топлата ръка...

 

Никога тъй близка

ти не си била...

 

 

* * *

 

Заветът ти, във нас изгрял,

лекува мъката ни тежка:

достойно който е живял,

достойно и смъртта посреща.

 

 

                                

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??