22 may 2020, 13:52

Трите неща 

  Poesía
447 0 0

Птица в небето

Лодка в морето

Танцуваща млада жена

 

Ти защо ги изгуби?

 

Небето заплака

и дъжд заваля,

птицата с вик отлетя

Морето се сгърчи

издигна голяма вълна

и лодката на сухия бряг запрати

Жената на празния дансинг

остана сама,

а после, после остаря.

© Румяна Щерева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??