14 sept 2012, 20:39

Трохи 

  Poesía » De amor
697 0 12

 

 

                ТРОХИ

 

 

Търся те - в тъмното път.

Гълъби храниш - с надежда.

Чувства камбанно звънят.

С птиците се нареждам.

 

Залък. А гладните - сто.

Човките се престрашават.

Трудно преглъщам... Защо

само трошици ми даваш?

 

 

© Мария Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??