1 nov 2015, 20:39

Трохичка хляб 

  Poesía » De amor
521 0 6

Трохичка хляб

 

Тръгвам си, любов. Уморих се да очаквам.

Тръгвам си. Ето – вече ме няма!

Не плача. Не се и оплаквам.

Прости честността ми тъй голяма.

Тръгвам си, любов. От илюзии се поболях.

Дори не исках много –

само любов...като трохичка хляб.

 

22.10.2015г.

 


© l.panterrra Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??