13 may 2015, 21:52

Тролей 

  Poesía » De amor
443 2 3

Здравей, така познато чувство...

Продупчих новия билет.
От сутринта... едно и също -
депото, срещата ми с теб...
 

И знам, че тихо ще ми шепнеш
за куп забравени неща...
На гърлото ми ще залепне
онази бучка... от тъга...
 

А как не искам да те слушам...
Но твоят глас ще бликне в мен...
със мириса на стари гуми,
търкалящи и този ден...
 

Напред, назад и в куп посоки,
но в път със жици на тролей...
В депото залезът ме води
и пак съм тук, Любов... Здравей!

© Йордан Ботев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мерси Fony!
    Стойчо, понякога е така, понякога става навик и не е много хубаво... Живот...
  • Когато пътят води към Любовта: транспортните неудобства са преодолими!Нали?😍
  • "Здравей" ... замечтах се... четейки... (залезите са ми слабост) Страхотно е! :-D
Propuestas
: ??:??