21 may 2006, 0:22

Тролейбусна синя светлина 

  Poesía
510 0 1

Тролейбусна синя светлина

Профучава покрай мен

Време е да обясниш

На всички тук

И на мен

 

Тролейбусна спирка

Тролейбусна топлина

Колко тук от вас знаят за това?

Да обясниш е време

Или време да убиеш

Всички тук

И мен

 

Улицата свети във безброй коли

Полиция

Линейки

Няколко умрели

Няколко ранени

 

Тролейбусна смърт

Тролейбусни органи кървят

Имаш още малко време за игра

Искаш ли да поиграеш още

С всички тук

И с мен

 

Карай си по твойте правила

© Десислав Илиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??