Тролейбусна синя светлина
Профучава покрай мен
Време е да обясниш
На всички тук
И на мен
Тролейбусна спирка
Тролейбусна топлина
Колко тук от вас знаят за това?
Да обясниш е време
Или време да убиеш
Всички тук
И мен
Улицата свети във безброй коли
Полиция
Линейки
Няколко умрели
Няколко ранени
Тролейбусна смърт
Тролейбусни органи кървят
Имаш още малко време за игра
Искаш ли да поиграеш още
С всички тук
И с мен
Карай си по твойте правила
© Десислав Илиев Всички права запазени