22 sept 2015, 10:00

Трудна съм за обичане 

  Poesía » Versos blancos
670 0 0

Аз съм дива лоза.

Трудна съм за обичане.

С оголени нозе.

И солени сълзи.

Знам кръвта ми горчи.

И плодът ми отровен.

В нощни доби разлиствам се.

А на утрото - скривам се.

Не приличам на цвете.

Трудна съм за обичане...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??