22.09.2015 г., 10:00 ч.

Трудна съм за обичане 

  Поезия » Бели стихове
669 0 0

Аз съм дива лоза.

Трудна съм за обичане.

С оголени нозе.

И солени сълзи.

Знам кръвта ми горчи.

И плодът ми отровен.

В нощни доби разлиствам се.

А на утрото - скривам се.

Не приличам на цвете.

Трудна съм за обичане...

© Сиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??