1 oct 2008, 13:21

Трудно 

  Poesía » De amor
783 0 10


Трудно

Да знаеш колко ми е трудно
да заспивам?
Колко ми е трудно да се будя?
Да търся полусънена.
Ръцете ми косите ти да търсят.
Лицето ти да търся.
Устните ми твойте устни търсят.
Да те обичам ми е трудно.
Да ме обичаш във съня,
да ме целуваш във съня,
да ме погалваш пак в съня,
а аз да те обичам будна.
Да знаеш колко ми е трудно,
че те сънувам даже да съм будна.

1984 г.

© Илиана Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??