Oct 1, 2008, 1:21 PM

Трудно 

  Poetry » Love
779 0 10


Трудно

Да знаеш колко ми е трудно
да заспивам?
Колко ми е трудно да се будя?
Да търся полусънена.
Ръцете ми косите ти да търсят.
Лицето ти да търся.
Устните ми твойте устни търсят.
Да те обичам ми е трудно.
Да ме обичаш във съня,
да ме целуваш във съня,
да ме погалваш пак в съня,
а аз да те обичам будна.
Да знаеш колко ми е трудно,
че те сънувам даже да съм будна.

1984 г.

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??