Трудно е, когато си сам,
трудно е, когато няма с кого да споделиш,
трудно е, когато ти с плаче,
а няма пред кого да излееш чувствата си.
Трудно е, когато отвътре те изгаря някакво чувство.
Трудно е, когато усещаш някаква болка
и не знаеш откъде идва тя.
Но най-трудно става, знай,
когато спреш да чувстваш...
© Сиана Стаикова Todos los derechos reservados