Jul 29, 2010, 9:07 AM

Трудно е 

  Poetry » Other
577 0 1

Трудно е, когато си сам,

трудно е, когато няма с кого да споделиш,

трудно е, когато ти с плаче,

а няма пред кого да излееш чувствата си.

Трудно е, когато отвътре те изгаря някакво чувство.

Трудно е, когато усещаш някаква болка

и не знаеш откъде идва тя.

Но най-трудно става, знай,

когато спреш да чувстваш...

© Сиана Стаикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??