14 ene 2023, 18:21  

Трудолюбието 

  Poesía » Otra
249 0 0

Трудът краси човека,

благата нека твориш,

да, работата не е лека,

но сал тъй ще се спасиш.

Туй е пътят към доброто,

то не идва толкоз лесно,

вярвай и с пот на челото

ще се справиш чудесно!

Не се предавай, шанс има,

туй е начинът да се докажеш,

целта е мъчна, но постижима,

едничка грешка е да се откажеш!

С усилията, с постоянство сал

да постигнем успехите можем,

трябва от теб всичко да си дал,

просто вярвай, не бъди тревожен!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??