Трудът краси човека,
благата нека твориш,
да, работата не е лека,
но сал тъй ще се спасиш.
Туй е пътят към доброто,
то не идва толкоз лесно,
вярвай и с пот на челото
ще се справиш чудесно!
Не се предавай, шанс има,
туй е начинът да се докажеш,
целта е мъчна, но постижима,
едничка грешка е да се откажеш!
С усилията, с постоянство сал
да постигнем успехите можем,
трябва от теб всичко да си дал,
просто вярвай, не бъди тревожен!
© Георги Всички права запазени