23 nov 2011, 6:08

Трябва да избереш 

  Poesía » Filosófica
1446 0 8

Трябва да избереш, за да тръгнеш,

пътища много, но всички крият тайна,

избереш ли – чакаш и тръпнеш –

дали по този път любовта е трайна?

 

Не избираш, колкото и да си корав,

между различните посоки и пътеки,

разбираш, че всъщност си прав –

може би любовта не е за всеки?...

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??