23.11.2011 г., 6:08 ч.

Трябва да избереш 

  Поезия » Философска
1432 0 8

Трябва да избереш, за да тръгнеш,

пътища много, но всички крият тайна,

избереш ли – чакаш и тръпнеш –

дали по този път любовта е трайна?

 

Не избираш, колкото и да си корав,

между различните посоки и пътеки,

разбираш, че всъщност си прав –

може би любовта не е за всеки?...

© Никица Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??