23 jul 2015, 23:33

Трябва ми 

  Poesía » Otra
286 0 0

Това, което днес ми трябва,

е малък, неизписан лист,

надежда - скрита или явна,

че поривът ми ще е чист

 

и думи, бликнали нагоре,

от кълновете във пръстта

врата в небето да отворят, 

да се разлисти верността

 

на неописаното слово.

Да слезе в мен искра от Бог,

да се разгаря все отново

без краен и начален срок

 

и да записвам в изнемога

една история красива.

Това е всичко, дето мога...

и то държи ме всъщност жива...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??