24 jul 2009, 20:50

Трябваш ми! 

  Poesía
932 0 3


 Трябваш ми,
 за да гледам залеза в очите ти.
 
 Трябваш ми,
 за да усещам вятъра в косите ти.
 
 Трябваш ми,
 за да вкуся меда от устните ти.
 
 Трябваш ми,
 за да вдишвам цветята в дъха ти.
 
 Трябваш ми,
 за да целуна живота в душата ти.
 


 Трябваш ми,
 за да мога

                    просто да те обичам.

 

 

07.07.2009

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??