21 ene 2006, 14:05

Трябваше 

  Poesía
768 0 6
Трябваше



Трябваше да ти кажа .че те обичам
преди да тръгне младостта,
трябваше на глас да изричам
хиляда мълчани неща.

Трябваше ясно да чувам
красивите,прости слова,
трябваше много да давам
от моята бедна душа.

Трябваше с тебе да виждам
загубен завинаги миг,
трябваше всичко да взимам,
от както родих се със вик.

Живота препуска край мене
с шеметен,скоростен бяг
днес викам след него да спреме
преди да навлезем във мрак.

И още сега да си кажем
безкрайните, мили неща,
които с ината си важен
обгърнахме в гъста мъгла

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??