4 jul 2010, 10:15

Тръгни по улица "Надежда" 

  Poesía » De amor
529 0 8

Тръгни по улица "Надежда",

мини по пряката - "Любов",

да не забравяш - поглед да не свеждаш

и да повярваш - с теб е твоят Бог.

 

Ще носиш вечно тази гледка жива,

зареяла се нейде с тъжен полутон

и по небесни стълби все ще слиза,

яхнала своя крилат бял кон.

 

Ще дойде като свръхестествено явление,

загубилата се - намерена - любов -

безсмъртно стълпотворение

от мека светлина и нескончаем зов...

 

Тръгни по улица "Надежда"...

 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??