19 oct 2007, 9:59

Тръгвам 

  Poesía
602 1 5
Изчерпах се. Аз нямам сили.
Нямам желания, мечти...
Не мога вече да съм мила,
а груб и студен да си ти.

Нямам усмивка. Нямам смях.
Нямам желание да живея.
Нали само с теб истински живях?!
Как очакваш на болката да се изсмея?!

Една пустиня, празен фалш. Лъжа.
Имитация долна на забавление.
Това оставам без любовта
и никъде не виждам спасение.

Унижена, потъпкана, наранена до гроб,
с разбито сърце, с поглед студен,
аз си тръгвам, единствена моя любов.
Тръгвам. Само не тръгвай след мен...

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??