Виж красотата навън.
Цветно, красиво тук и сега!
И няма минало и бъдеще,
и няма нищо там отвъд!
Когато си тръгна от тук,
ще остане само спомен!
Спомен, изваден от прахта...
И всичко след мен
пак ще съществува,
вечен кръговрат тук и сега!
Няма да плача, че си тръгвам,
искам само една следа...
когато тръгна си от тук и сега!
В мойте стихове е мойта душа,
това ще остане след мен...
това съм аз тук и сега.© Дива Самодива Todos los derechos reservados