4.11.2008 г., 0:19 ч.

Тук и Сега... кръговрат 

  Поезия » Друга
643 0 14
 

Виж красотата навън.

Цветно, красиво тук и сега!

И няма минало и бъдеще,

и няма нищо там отвъд!

Когато си тръгна от тук,

ще остане само спомен!

Спомен, изваден от прахта...

 

 

И всичко след мен

пак ще съществува,

вечен кръговрат тук и сега!

Няма да плача, че си тръгвам,

искам само една следа...

когато тръгна си от тук и сега!

 

В мойте стихове е мойта душа,

това ще остане след мен...

това съм аз тук и сега.

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??