30 jul 2007, 16:53

Тук не пише нищо ... 

  Poesía
539 0 0
 

Тук не пише нищо...

Тук я няма любовта...

И надали това е всичко,

но пък главното е самота...

 

 

 




И
тя те обладава,

и прави те да бъдеш единак,

а след себе си следа оставя -

шепа спомени и страх за знак.

 

 

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??