29 jul 2008, 11:58

Тук съм 

  Poesía » Otra
1073 0 15

                       Тук съм

 

Искам да бъда тиха и спокойна,

и търся място - мир, където има,

но идвам все като вълна прибойна

и все съм странна...  и непредвидима!

© Минаваща Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??