29 июл. 2008 г., 11:58

Тук съм 

  Поэзия » Другая
1076 0 15

                       Тук съм

 

Искам да бъда тиха и спокойна,

и търся място - мир, където има,

но идвам все като вълна прибойна

и все съм странна...  и непредвидима!

© Минаваща Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??