Тупа, лупа... Сняг вали,
побеляха мойте коси!?
Тупа, лупа и брада,
стана цяла бяла тя.
Тупа, лупа и беда...
Пред дилема съм сега.
Повечето от живота мина...
А къде е моята любима!?
Тупа, лупа... Ех, съдба,
ще остана без мечта.
Тупа, лупа... Бия сам моя
скъсан барабан.
Тупа, лупа и какво?
Сам останах в своето гнездо.
Тупа, лупа за беда ...
Май с инфаркт сдобих се... А!?
© Ангел Todos los derechos reservados