4 feb 2008, 16:33

Твоето име 

  Poesía » De amor
519 0 2
 

Твоето име

 

Твоето име

будна държи ме.

Сама в стаята,

свети лампата...

 

А как ме дразни,

чак ме побърква.

Също като теб!

Ръцете празни

пак тебе търсят,

искат само теб.

 

Твоето име

нощта ми шепти.

Сама в стаята,

липсваш ми ти, ти...

 

Ти без мен можеш.

Аз се преструвам,

че и аз мога.

Не заслужаваш,

но те жадувам.

Кой си, за Бога!?!

 

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??