25 dic 2009, 18:35

Твоите очи 

  Poesía
522 0 2



Какво в очите ти царува?
Опасно бурно тържество
или безмълвно пиршество
във тихите зеници плува?

Какво ми казват тез очи?
Жадувайки за свободата
във клетката на красотата
ти волята ми покори.

Не си виновен за това...
Така си приказно красив,
че този свят безумно сив
умира в твойта красота.

Но твоят поглед ще стои
дълбоко в моето сърце.
Живея с тайните му две
във най-красивите очи...

© Стефка Крушарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??