Dec 25, 2009, 6:35 PM

Твоите очи 

  Poetry
521 0 2



Какво в очите ти царува?
Опасно бурно тържество
или безмълвно пиршество
във тихите зеници плува?

Какво ми казват тез очи?
Жадувайки за свободата
във клетката на красотата
ти волята ми покори.

Не си виновен за това...
Така си приказно красив,
че този свят безумно сив
умира в твойта красота.

Но твоят поглед ще стои
дълбоко в моето сърце.
Живея с тайните му две
във най-красивите очи...

© Стефка Крушарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??