30 oct 2009, 20:05

Твоите очи 

  Poesía
522 0 5

Твоите очи,

толкова странни,

красиви, любящи,

екзотични и мрачни,

променливи със смях и сълзи.

Ту пъстри, ту тъмни

и весели, тъжни,

пълни с много мечти...

 

Очи на мечтател,

очи на приятел,

на любещ мъж и дете.

Очи лъчезарни,

ту тъжни, ту странни,

моментно щастливи

и ласкави, мили...

Дано да се срещнат

с подобни на техните две!

 

 

 

© Nina Toshich Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??