Твоите очи,
толкова странни,
красиви, любящи,
екзотични и мрачни,
променливи със смях и сълзи.
Ту пъстри, ту тъмни
и весели, тъжни,
пълни с много мечти...
Очи на мечтател,
очи на приятел,
на любещ мъж и дете.
Очи лъчезарни,
ту тъжни, ту странни,
моментно щастливи
и ласкави, мили...
Дано да се срещнат
с подобни на техните две!
© Nina Toshich Всички права запазени