5 jun 2018, 16:10

Твоите зеници 

  Poesía
626 2 8

 

 

Дали утихнах или още не?...
Даряват обич твоите зеници –
едно спокойно утринно небе,

уютен дом за окъснели птици…


Лекуват и изтриват онзи ден,
когато под тъгата се изгубих
и някъде дълбоко вътре в мен
пак поривът за Бог ще се пробуди!!!

 

© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??