Jun 5, 2018, 4:10 PM

Твоите зеници 

  Poetry
623 2 8

 

 

Дали утихнах или още не?...
Даряват обич твоите зеници –
едно спокойно утринно небе,

уютен дом за окъснели птици…


Лекуват и изтриват онзи ден,
когато под тъгата се изгубих
и някъде дълбоко вътре в мен
пак поривът за Бог ще се пробуди!!!

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??