Дали утихнах или още не?...
Даряват обич твоите зеници –
едно спокойно утринно небе,
уютен дом за окъснели птици…
Лекуват и изтриват онзи ден,
когато под тъгата се изгубих
и някъде дълбоко вътре в мен
пак поривът за Бог ще се пробуди!!!
© Руми Бакърджиева Всички права запазени