Гледам те,
ръката се протяга,
пръстите треперят
и те докосват.
Усещам топлината,
искрата любов.
Желая те,
тялото потрепва,
ходилата изтръпват.
Искам да бъда с теб -
поглеждам назад.
Там съм аз -
протегнала ръка.
Бъди мой...
Да се върна ли
или да бъда с теб?!
Миналото и бъдещето
чакат ме там.
Настоящето си ти.
Руква река -
сълза след сълза.
Губя обич,
гъбя щастие.
Любов ли е това
или поредната творба?!
© Виолета Todos los derechos reservados