Сложете вий усмивка на лицето си,
с надежди светли яхвайте мечтите.
Тръгнете без посока, просто скитайте
натам, където видят ви очите...
Сърцето ще ви води по пътеките
из лабиринтите на вашата душа.
Умът – ще ви предпазва той от грешките
на миналото в гняв и суета...
И като Бог Творец ще сме могъщи
живота свой така да нагласим,
че да сме силни, да не се прекършваме,
да устояваме на пречки и злини.
Подострили перото на съдбата си
ще пишем нови страници сега
и в приказната книга на живота си,
ще сътворим сами реалността.
© Росица Георгиева Todos los derechos reservados