May 13, 2022, 7:31 PM

Творци на живота 

  Poetry » Phylosophy
230 0 3

Сложете вий усмивка на лицето си,

с надежди светли яхвайте мечтите.

Тръгнете без посока, просто скитайте

натам, където видят ви очите...

 

Сърцето ще ви води по пътеките

из лабиринтите на вашата душа.

Умът – ще ви предпазва той от грешките

на миналото в гняв и суета...

 

И като Бог Творец ще сме могъщи

живота свой така да нагласим,

че да сме силни, да не се прекършваме,

да устояваме на пречки и злини.

 

Подострили перото на съдбата си

ще пишем нови страници сега

и в приказната книга на живота си,

ще сътворим сами реалността.

 

 

© Росица Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??