Творецът сам е по душа,
сам открива нови светове.
За него важно е да има свобода,
да потъне в мрака, после – в цветове.
Творецът вижда със сърцето.
Прегради никакви не съществуват.
За него безгранично е морето,
където реч и слово плуват.
Творецът неразбран е сякаш,
но и дума няма да обели.
За него в творението щом не вярваш,
стъпваш в изгорели слънчогледи.
Творецът смело бори се докрай,
въпреки че може безсилен да е вече.
Неговата светлина не вижда край
и той издига се, нагоре, надалече...
© Майчето Todos los derechos reservados
Мрежата прелива от творци!