18 may 2007, 17:05

ТВОРЕНЕ 

  Poesía
600 0 4
Звуци. Стих. Молив. Наслада.
Трепет. Чувства. Свобода.
Удоволствие и радост.
Смисъл. Сбъдната мечта.

Тема. Лист. Надежда. Полет.
Срастване. Дълбочина.
Мисъл. Клада. Лумнал огън.
Щрих – мастилена съдба.

Истина. Очи. Звънчета.
Болки. Белези. Сълзи.
Рецитал. Аплауз. Цвете.
Утро. Проза. Аз и ти.

Миг. Усмивка. Чувство. Муза.
Полет. Стих. Писец. Сърце.
Думи. Раждане до чуждост.
Истини. Градеж. Лице.



© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??