28 oct 2012, 20:16

Твори есента 

  Poesía » De amor
446 0 0

Виж, днес твори есента
с повей от мисли прогонвани...
И с трептящите цветни листа 
обрисува ни хиляди спомени.

А твоят поглед - кафява боя
тъй изкусно допълва пейзажа
от жълто-червени нивя,
изцяло покрили паважа... 

© Лиляна Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??